Hyvä tietää

Lasten hammashoito

Henkilökunnallamme on vankka kokemus lasten hammashoidosta, joten perheen pienimmätkin ovat tervetulleita vastaanotollemme. On tärkeää, että lapsi saa hammashoidosta mukavan kokemuksen, jolloin hampaiden hoito tulevaisuudessakin on helppoa ja miellyttävää. Teemme myös purennan kehityksen seurantaa ja oikomishoidon tarpeen arviointia.

Kela-korvaus

Käytössämme on Kelan suorakorvausmenetelmä. Kela-korttia näyttämällä maksat hoidostasi vain omavastuuosuuden. Myös suuhygienistin hoidoista saa yksityishammaslääkärin lähetteellä kelakorvauksen. Lähete on voimassa kaksi vuotta.

Lähetteessä on määritelty kuinka monta kertaa suuhygienistin tekemä hoito korvataan kahden vuoden aikana. Suuhygienistien antamasta hoidosta ei vielä saa suorakorvausta.

Pelko

Hammaslääkäripelko on hyvin yleistä. Pienempi pelko voi nostaa kynnystä varata tarkastuaikaa, isompi voi aiheuttaa vaikka paniikin. Joka tapauksessa suun terveydellä on niin suuri vaikutus ihmisen koko terveyteen, että pelko kannattaa yrittää aika ajoin voittaa.

Vastaanotollemme tullessa sinut ottaa vastaan ystävällinen ja asiantunteva henkilökunta. Hammaslääkäripelostasi kannattaa mainita jo aikaa varatessasi, jotta voimme tehdä hammashoitokäynnistäsi mahdollisimman miellyttävän.

Ensimmäiselle käynnille voimme varata aikaa enemmänkin ja vaikka vain keskustella, kuinka voimme tehdä hammashoidostasi mahdollisimman mukavan. Hoitotoimenpiteet tehdään kivuttomasti paikallispuudutuksessa ja tarvittaessa rauhoittava esilääkitys on mahdollista.

Työterveyshammashoito

Työterveyshammashoito tarkoittaa, että työnantaja kustantaa työntekijän hammashoidon kokonaan tai osittain sopimuksen mukaan. Jo säännöllisillä tarkastuksilla ja ehkäisevillä toimenpiteillä saadaan tutkimusten mukaan merkittäviä tuloksia kohtuullisin kustannuksin.

Työntekijöiden keskuudessa etu on arvostettu. Hyvällä suun terveydellä on tutkitusti myös vaikutusta sairauspoissaolojen vähenemiseen.

Työterveyshammashuollon kulut ovat yritykselle kokonaisuudessaan vähennyskelpoisia riippumatta yrityksen koosta, yhtiömuodosta tai työntekijöiden määrästä. Yrityksen tarjoaman työterveyshammashoidon pitää olla kuitenkin kohtuullista, tasapuolista ja suunnitelmallista. Työterveyshammashoidon järjestämisestä tehdään aina kirjallinen sopimus.

Työnantajan maksama korvaus työntekijän hammashoidosta on työntekijälle kokonaisuudessaan veroton etu.

Varaa aika soittamalla tai varaa netistä